Αξιότιμοι κύριοι κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου & pvc,

Σας αποστέλλουμε την παρούσα για να σας ξανά θυμίσουμε την παρουσία μας.

Η ΓΕΜΑ Α.Ε. ήταν ΠΑΝΤΑ εδώ.

Κατάφερε στους χαλεπούς αυτούς καιρούς να παίξει το ρόλο της, μετέχοντας στις εξελίξεις  με άκρως διαφοροποιημένο ρόλο, βέβαια,  αλλά πάντα αρωγός στο να πάει το κατάλληλο μηχάνημα στον κατάλληλο πελάτη, με γνώμονα πάντοτε την ποιότητα και την υποστήριξη του κλάδου του αλουμινίου. Ο αγαθός γίγαντας που έγινε άσπρος νάνος (βλπ. Διάστημα. Κόκκινοι γίγαντες και άσπροι νάνοι) επιβλέπει τις εξελίξεις .

Ο νέος σοφός (28 χρόνια στην πλάτη μου τόνοι αλουμίνια στη ΓΕΜΑ το 1989-92¨and still standing behind everything.) μαζί με τους πάνσοφους μάγους Αδελφούς Κασφίκη Τάσο και Σπύρο. Γιατί μαγικά κάνουν 50 χρόνια τώρα στον Sector , κλάδο, καταφέρνοντας να γεννήσουν μια? Νέα νοοτροπία στον κλάδο των σιδηροαλουμινοκατασκευαστών. Βιώσιμη ποιότητα και υποστήριξη, μέσα από την τεχνολογία!

Είμαστε εδώ. Δίνουμε χώρο στο νέο και τον νεωτερισμό  για να αυτορυθμισθεί η αγορά και να καλυφτεί το κενό μας, αλλά παράλληλα ανιχνεύουμε όλους τους χώρους για το κατάλληλο μηχάνημα, που έχει ζήτηση, να έρθει στις εγκαταστάσεις μας, να δεχθεί την πιο ζεστή φροντίδα-μεταχείριση από ειδικούς-σε ειδικές εξετάσεις και ειδικότερα αποτελέσματα, και να φτάσει δίπλα σας. Έτοιμο να σας πιάσει από το χέρι και να σας απογειώσει, μαζί με την παραγωγή σας  σε επίπεδα ευ ζην χειρισμού!

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι τη βάψατε! Δεν γλιτώνετε τόσο εύκολα από μας.

Θα σας βρούμε, θα μάθουμε την ανάγκη σας και θα την καλύψουμε με τον πιο βιώσιμο και ποιοτικό τρόπο!

Φιλικά,

Αναστάσιος  Γ Κασφίκης , Σπυρίδων Γ Κασφίκης, Σταύρος Α Κασφίκης

ΓΕΜΑ Α.Ε.

ΥΓ. Αν δεν σας βρούμε εμείς, βρείτε μας άμεσα εσείς στα 210 51 45 222 212 και gemaluminium.co Πού ξέρετε; Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας ενδιαφέρει!